Sexleksaker för just er njutning

Vuxenlekar med heta leksaker

Är du sugen på testa en ny sexleksak har du kommit helt rätt! Här har vi samlat alla våra sexleksaker som kan hjälpa till att krydda kärlekslivet. För att du enkelt ska hitta det du söker har vi delat upp sortimentet i olika underkategorier. Vill du ha något för dig och din partner? Vi har flera leksaker för vuxna som är perfekta för par. En del av dem kan styras via en app på telefonen, vilket är perfekt om ni vill leka på distans. Kanske kan en trosvibrator vara ett spännande förspel under en romantisk middag ute på stan? Hittar du inte det du söker - Så tveka inte att kontakta oss eller kom in till vår butik i Borlänge centrum.

Vuxenleksaker för ett spännande sexliv

Låt oss prata om sätt att krydda upp ditt kärleksliv! Det kan vara tillsammans med din partner eller på egen hand. Ibland kan det vara svårt att veta vad som får igång dig, men en sexleksak kan hjälpa till att upptäcka vad som känns skönt för just dig. Vi har några riktigt spännande leksaker som du kanske vill testa! Njut antingen på egen hand eller tillsammans med din partner - att inhandla en sensuella leksaker kan vara ett bra sätt att få fart på ett avsomnande sexliv eller att hitta nya saker du tycker är skönt. Har du länge drömt om en skön parleksak, kan vi rekommendera den innovativa Eloved som är böjbar på alla möjliga sätt och vis. Testa vår populära Lovense Lush 3 med stark vibrator och möjlighet till appstyrning. Ni kanske kan använda den när ni är ute på promenad?

Uppladdningsbara sexleksaker

Vibrerande sexleksaker finns i alla möjliga former och storlekar. Vi har allt från klassiska "stafettpinnar" till stavar som är extra bra för G-punkten. Kaninstavar ger både stimulans på utsidan av klitoris och insidig vibration samtidigt. En G-punkts stav är lite böjd för att träffa rätt. Om du gillar kraftiga vibrationer är Wand-stavarna perfekta - de fungerar även bra för att massera ömma muskler. Visst kan det vara bekvämt att slippa tänka på vilken typ av batterier som behövs till din sexleksak. Utbudet av uppladdningsbara vuxenleksaker fortsätter att växa och tillkommer hela tiden nyheter.

Vibrationer med lufttryck

Vi har också märkt att sexleksaker med pulserande luftvågor utan vibration är något som blir alltmer populärt. Stimulans utan vibration och istället med pulserande luftvågor, är något som är otroligt uppmärksammat just nu. Det har talats om det i radio och TV, skrivits spaltmeter i bloggar, tidningar och sociala medier. Det är väldigt många kvinnor som för första gången upplever multipla orgasmer då de använder en stimulator med lufttryck. Hos oss hittar du dels märket Womanizer, som är de som uppfann detta med lufttryck samt butikens storsäljare Rubinröda Diamanten

Erotiska leksaker för par

Vissa vuxenleksaker passar bättre att använda tillsammans med sin partner. Dessa har vi samlat i en egen kategori. En del av dem kan styras via en app i telefonen, vilket gör att ni kan leka på distans och ni behöver inte vara i närheten av varandra. Vi har dessutom andra leksaker som har fjärrkontroll med eller utan sladd. Testa gärna en trosvibrator, kanske middagen ute på stan kan vara ett spännande förspel när erotiken får vara med på middag.

Sköna vibratorer för din skull

Det finns vibratorer i alla möjliga former, färger och storlekar. Allt ifrån den klassiska "stafettpinnen" till stavar som är extra bra för G-punkten. Det finns även kaninstavar, med både stimulans på utsidan av klitoris och samtidigt insidig vibration. En G-punkts stav är lite böjd för att kunna träffa rätt. De kraftfulla Wand-stavarna är perfekta om du gillar kraftiga vibrationer, de passar även bra till att massera ömma muskler med.

 

Välkommen till Lust och Kärlek butiken för sexleksaker i Borlänge!

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen