Buttplugg med lite extra pirr på prostatan

Prostatastimulansleksaker för underbar stimulans

Utforska vår samling av prostatastimulansleksaker för en intensiv och njutningsfull upplevelse. Våra leksaker är utformade för att stimulera prostatakörteln, även kallad mannens G-punkt, vilket kan leda till intensiva och fullständiga orgasmupplevelser.

Vibrerande analpluggar utformade för män

Våra leksaker är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra för kroppen och kommer från välrenommerade varumärken. Vi har ett brett utbud av leksaker, från vibrerande till icke-vibrerande alternativ, för att passa alla preferenser.

Prostatastimulansleksaker kan vara ett spännande tillskott till en enskild persons onani rutin eller en intressant och upphetsande erfarenhet att dela med en partner. De kan också vara användbara för att utforska nya sexuella gränser och upptäcka nya sätt att njuta av sex.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren på området, finns det en prostatastimulansleksak som passar dig. Utforska vår samling idag för en underbar och stimulerande upplevelse.

Vad är prostatan och var sitter den

Prostatan, kallas även P-punkten eller prostatakörteln, är en mans könsorgan som är lika stor som en valnöt. Det kan hittas mellan urinblåsan och bäckenbotten. Den är gjord av små körtlar och muskelvävnad, och den kan kännas via anus, ca 5-7 cm in.
Prostatans uppgift är att producera prostatasekret. Detta utgör en del av sädesvätskan och är viktigt för spermiernas rörlighet. 

Det är otroligt upphetsande för män när deras prostata masseras och kan även leda till extremt intensiva orgasmer med rätt teknik – Utan att alls behöva stimulera penis alls. Cirkulära rörelser med fingret eller en skön prostata-stimulerare med olika tryck och hastigheter kan ge mannen fantastiskt sköna orgasmer. Prova gärna vår p-stimulerare med thrusting funktion.

Att tänka på vid prostatastimulering

Det är mycket viktigt att förbereda och rengöra anus noggrant innan prostatastimulering. Fingrar, anus och sexleksaker rekommenderas att rengöras noggrant med tvål och/eller leksaksrengöring. En smidig rengörare för analen kan användas för att enkelt skölja ur ev. avföring ur ändtarmen för en så hygienisk stimulering som möjligt. Använd ljummet vatten, då även värmen hjälper till att slappna av ringmuskeln.

Se även till att använd rikligt med glidmedel, då det inte produceras något naturligt glid i anus. Vi har flera olika varianter av kvalitetsglid anpassade till just anala lekar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen