BDSM Sexleksaker

Dominera eller var undergiven

Fifty Shades of Grey-filmerna har öppnat upp mångas nyfikenhet på att utforska dominanslekar.

Är ni nybörjare kan en ögonbindel, handbojor och en piska att både kittla och smiska med vara ett förslag att börja med.
Är ni mer erfarna kan kanske en paddel, rep och bröstvårtsklämmor vara nästa steg.

Se till att ni kommer överens om ett stoppord (t ex en färg) och att respektera varandra.

Våga prova & Endast fantasin sätter gränserna...

BDSM i underbart samförstånd med sexleksaker

Bondage och BDSM är en spännande kategori av sexleksaker som är perfekt för par som vill utforska nya höjder av intimitet och erotiska upplevelser. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter som passar både för nybörjare och erfarna användare. Ett populärt val är bröstklämmor, som kan ge en intensiv och kittlande känsla när de används på rätt sätt. Prova att låta din partner använda dem på dig under förspel eller sex för att uppleva en ny form av stimulans och njutning.

Handbojor & ögonbindel när man vill släppa kontrollen

Handbojor är en annan klassisk bondage-leksak som är ett måste för alla som vill utforska denna kategori. De kan användas för att binda fast din partner på sängen eller någon annan yta för att ge en extra spänning och kontroll till din sexuella upplevelse. Ett halsband kan vara en symbol för underkastelse och dominans i en BDSM-relation. Du kan använda det som en del av din sexuella rollspel för att ge en extra känsla av makt och lydnad.

Ögonbindlar kan också vara en spännande och kittlande leksak att använda i ditt sexliv. Genom att ta bort synsinnet, kan du öka din känslighet för beröring och andra sinnesintryck. Det kan också ge en extra känsla av spänning och överraskning när du inte vet vad som kommer att hända härnäst.

Smisk på rumpan med sexpiskor

Slutligen, smisk kan vara en annan form av BDSM-upplevelse som många par tycker om att utforska. Det kan ge en extra känsla av dominans och underkastelse, och kan också vara en spännande form av förspel. Sammanfattningsvis, om du vill ha lite extra spänning och erotik i ditt sexliv, kan bondage och BDSM-leksaker vara ett spännande val. Du ett stort utbud av produkter som passar för alla smaker och erfarenhetsnivåer.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen