Strap-on & dongar från nybörjare till erfaren

Dongar och strap-on

Sexleksaker som sitter fast med en sugpropp elller i ett sele kan skapa särskilt sköna sensationer. Vissa är mer naturtrogna än andra och det finns även strap-on som är ihålig, eller som hålls fast av kvinnans slidmuskler.

Ny nivå av njutning med strap-ons

Upptäck en helt ny nivå av njutning med vårt sortiment av dongar och strap-ons på Lustkarlek.se! Oavsett om du söker en extra dimension till din egen onani eller vill bjuda in en partner till att utforska nya spännande möjligheter tillsammans, här är det perfekta valet. Fantiserar du om att prova på strap-ons sex eller kanske drömmer om något annorlunda eller större, här finns alla dongar och strap-on. Med en strap-on kan du ta kontrollen och ge din partner precis vad de önskar, eller omvänt, uppleva penetration på ett helt nytt sätt själv. Våra strap-ons finns i olika storlekar och material, och många av dem har också justerbara remmar så att de passar alla kroppar.

Löskuk i alla storlekar

Våra dongar finns i olika storlekar, former och material så att du kan hitta precis det du letar efter. Prova en realistisk dong för en mer autentisk upplevelse, eller välj en texturerad dong för extra stimulans. Fantiserar du om att bli riktigt uppfylld? Ja det finns riktigt stora modeller som kan uppfylla din fantasi. Vi har också dongar med sugproppar som kan fästas på vilken slät yta som helst, så att du kan njuta handsfree i t ex duschen och på olika positioner. 

Dongar för nybörjare och erfarna

En strap-on passar både hetero- och lesbiska par som vill ha penetrerande sex. Kvinnan kanske vill uppleva att bli fylld både vaginalt och analt samtidigt, som Double Trouble erbjuder. Eller så vill en tjej ha strap-on och använda på sin partner. Det finns strap-on utan sele, som hålls på plats av kvinnans bäckenbotten-muskler, och som samtidigt stimulerar både givare och mottagare. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare, kan våra dongar och strap-ons hjälpa dig att utforska dina fantasier och uppleva nya höjder av njutning. Kom in i butiken redan idag eller beställ din favorit på hemsidan redan nu. En dong kan användas på massor av olika sätt. Det finns modeller med sugpropp att sätta fast på tex en stol, dubbla dongar som kan användas av två personer samtidigt eller både analt och vaginalt samtidigt.

 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen