Strap-on för kvinnor & män

Sexiga lekar med strap-on

En strap-on kan användas på många olika sätt och av både kvinnan och mannen. Vissa modeller är även ihåliga, så att det kan till exempel avändas om mannen behöver lite hjälp på traven med erektionen.

Många vill även testa på dubbelpenetrering och det kan en strap-on erbjuda på ett enkelt sätt.

Strap-on för nybörjaren - prova på med olika storlekar

Om ni är nybörjare och vill prova på att använda en strap-on kan en bra modell att börja med vara - Strap-on med 2 dongar. I detta set ingår ett justerbart sele och två dongar i olika storlekar, vilket gör att ni kan testa er fram att leka med. Är ni på jakt efter en smalare strapon, så har vi såklart även det i vårt sortiment. En strap-on kan ge er en helt ny upplevelse av sex och öppna upp för nya möjligheter.

Ihålig strapon - för extra fyllnadskänsla

En annan variant av en strap-on är en ihålig modell. Denna modell har en hålighet inuti vilket kan hjälpa mannen att behålla sin erektion under användning. Samtidigt ger det också en extra fyllnadskänsla för mottagaren. En populär modell är Strap-on med pung som inte bara ger en fyllnadskänsla utan också har en pung som ger en extra realistisk känsla. Med en ihålig strap-on kan ni utforska nya sätt att njuta tillsammans.

Strap-on för tjejen - utan sele och med vibrationer

Det finns även strap-on som hålls på plats utan sele. Denna typ av strap-on används av kvinnan och hålls på plats av hennes bäckenbottenmuskler. Samtidigt vibrerar det skönt på insidan för både den som är givare och mottagare. En populär variant med kraftfulla vibrationer är Strap-on utan sele, med vibrationer. Denna modell ger en extra dimension av njutning för båda parter och kan vara ett spännande tillskott till ert sexliv! Prova på och glöm inte att njuta!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen