Med fjärrkontroll

Busiga lekar tillsammans med partnern

Att ha en sexleksak som kan styras via en fjärrkontroll eller smartphone ger helt nya möjligheter till njutning. Självklart kan du själv använda kontrollen för att enklare ändra läge på de olika vibrationerna. Ge gärna din partner fjärren så kan ni busa tillsammans även sittandes vid middagsbordet, vid promenaden eller helt enkelt där ni känner för. Vare sig ni har kläderna på er eller inte.

Ge kontrollen av vibrationerna av sexleksaken till någon annan

Att ha en sexleksak som kan styras via fjärrkontroll eller smartphone ger en spännande dimension till ert sexliv. Du kan enkelt ändra vibrationslägena själv eller ge någon annan kontrollen och låta hen ta över. Tänk dig att sitta vid middagsbordet, på promenaden eller varför inte på en fest med kittlaren vibrerande mellan dina ben och din partner i full kontroll över intensiteten. Det är en garanterat upphetsande upplevelse!

Vårt utbud av kittlare med fjärrkontroll är mångsidigt och har olika funktioner för att passa dina preferenser. Upptäck nya nivåer av njutning och glädje tillsammans med din partner, både med eller utan kläder. Kika gärna in på vår sida med kittlare med fjärrkontroll för att se vårt utbud och hitta din nya favorit!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen