Vibrerande ägg och kulor som kan styras via mobilen

Stimulerande ägg och Kulor för träning

Det finns olika typer av kulor och ägg. Vissa används för att stärka up bäckenbotten, medan andra har vibrationer för att skapa sköna stunder. 

Kulor för knipträning

Att ha en vältränad bäckenbottenmuskulatur är viktigt dels för att inte drabbas av inkontinensproblem eller framfall. Ett vältränat underliv ger även skönare orgasmer och ett bättre sexliv.

Efter en förlossning är det extra viktigt att stärka upp musklerna, men det är även väldigt bra att träna i ett förebyggande syfte.

Att använda kulor under övningarna ger ett mer effektivt resultat än att träna utan. Mer information om hur du kniptränar med kulor, finns på sidan Knipträning för kvinnor.

Den absolut smartaste kulan för att göra knipträning är Elvie. Ett ägg som kopplas ihop med en app på mobilen. Du får då påminnelser om när det är dags att knipträna, ser dina framsteg och flera olika övningar att göra.

Fjärrstyrda Vibrerande ägg

Ägg som man placerar inuti och sedan styr vibrationerna skapar skön stimulans inuti kvinnan. Ett tips kan vara att låta ens partner ha hand om fjärrkontrollen. Ägget Lovense Lush3 kan dessutom kopplas upp mot en smartphone, så då kan ni ha skönt tillsammans även om ni är på avstånd från varandra.

 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen