Tysta Lufttryck-vibratorer

Tystlåten vibrator med lufttryck - Kvinnornas favorit

Otroligt omtalad, omskriven och många kvinnors favoritleksak - En Womanizer!! Många kvinnor upplever multipla orgasmer då de använder en lufttrycks-stimulator.

Den allra senaste modellen är Womanizer Next, där det även är möjligt att justera djupet på luftvågorna. Att den dessutom är supertyst gör det ju ännu bättre.

Vår åsikt är: Varje kvinna borde ha en egen stimulerare med lufttryck hemma!

Skön stimulans med luftvågor från Womanizer och Satisfyer

Stimulans med hjälp av luftvågor är en teknik som inte liknar något annat. Istället för vibrationer, så sker stimulansen genom pulserande luftvågor. Detta sker helt kontaktlöst och det finns ingen risk för överstimulering. Det är många som vittnar om att det är enklare att få klitorisorgasm via luftvågorna, det är inte heller svårt att hitta rätt med luftvågorna då dessa sexleksaker är utformade med ett munstycke som placeras där du upplever mest stimulans. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och låta dig glida med vågorna.

Sexologer och terapeuter rekommenderar lufttrycksstimulatorer

Många sexologer och sexterapeuter rekommenderar verkligen kvinnor att ha en lufttrycksstimulator i sitt sängbord. Vi kan inte göra annat än att hålla med dem om det! 

Lufttrycksstimulatorer är en relativt ny typ av sexleksaker som har blivit alltmer populära bland personer som söker intensiv och unik stimulans. Dessa sexleksaker använder lufttrycksteknik för att skapa en känsla av sugande eller pulserande rörelser på klitoris eller andra erogena zoner. Vi erbjuder ett brett utbud av lufttrycksstimulatorer som kan ge dig en intensiv och härlig stimulans.

En av de mest populära lufttrycksstimulatorerna som finns tillgängliga hos oss är Womanizer Premium 2. Denna sexleksak använder sin unika Pleasure Air-teknologi för att ge en mjuk och försiktig sugande rörelse på klitoris. Den har också en funktion för att justera styrkan på sugning, vilket gör den perfekt för personer som söker en anpassningsbar stimulans. Womanizer Premium är också ergonomiskt utformad för att passa perfekt i handen, vilket gör den enkel att använda och kontrollera.

Vi vill även slå ett slag för den mycket omtalade "kanin med lufttrycksstimulering". Här få du både en massagestav och lufttrycksstimulering av klitoris. Med dess rörliga delar kan du njuta av det ena eller andra men själklart även båda två samtidigt. En riktig kanonleksak som fler och fler fått upp ögonen på sista tiden.

Små och diskreta stimulatorer till kvinnor

För personer som söker en mindre och mer diskret sexleksak finns Rubinröda Diamanten. Den är snyggt förpackad så ingen skulle ana att det är en sexleksak! Denna sexleksak är mindre än många andra lufttrycksstimulatorer, men den är fortfarande kraftfull nog för att ge en intensiv stimulans. Den har fyra olika vibratiobslägen och 3 olika hastighetslägen och en enkel knappkontroll, vilket gör den idealisk för personer som söker en enkel och diskret stimulans på språng.

Sammanfattningsvis finns det en mängd olika lufttrycksstimulatorer att välja bland på Lustkarlek.se, vilket ger dig möjlighet att hitta en produkt som passar din personliga stil och preferenser. Oavsett om du söker en mjuk och försiktig stimulans eller en intensiv och pulserande känsla, finns det en sexleksak som kan ge dig den upplevelse du söker.

Tips

Använd gärna en liten klick vattenbaserat glidmedel för att verkligen få stimulatorn att sluta tätt runt klitoris. När den ligger tätt emot så kan du bara passa på att njuta. 

Kanske har du sett dokumentären Orgasmgarantin som visats på svt? Den handlar om just lufttryck-stimulans.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen