Runka skönare med automatiska avsugningar & lösfittor

Skön onani för mannen

Klart att männen ska få ha skönare solo-sex än fröken Höger. Vi har allt från härligt utformade onaniprodukter till riktiga kvalitetsprylar från Tenga och Fleshlight. Testa våra populära onaniägg från Satisfyer eller Tenga som är en skön och smidig onanileksak för män. Äggen har härlig stimulerande mönster på insidan för att skapa bästa upplevelse för dig. 

Tänk på att endast använda vattenbaserat glidmedel till produkterna i denna kategori och var noggrann med rengöringen efteråt.

Onanileksaker för alla sexuella läggningar

Vill du få en mer mångsidig onani och njutning när du är ensam? Vi har en mängd olika onanileksaker som passar dig oavsett läggning, men också leksaker som är anpassade på din sexuella läggning. 

Gillar du doggystyle där du får uppsikt över din partners läckra rumpa medan du har det skönt? Då har vi den perfekta onanirumpan för dig att leka med. Vill du istället ha en skön vibrator som omsluter dig och kan styras utifrån olika vibrationslägen borde du testa vår sköna Satisfyer vibrator, som är tighare längre in.

På Lustkärlek erbjuder vi ett stort utbud av sexleksaker som är speciellt utformade för män och onani. Här hittar du allt från klassiska handhållna masturbatorer till mer avancerade elektroniska sexleksaker som använder sig av vibrations- eller sugteknologi för att ge en mer realistisk och intensiv känsla.

Runka skönare med masturbator från Fleshlight

En av våra mest populära produkter för män är Fleshlight, en handhållen masturbator som är utformad för att likna en kvinnas vagina. Fleshlight kommer i olika storlekar och texturer för att tillgodose olika preferenser. En annan populär produkt är Tenga, en japansk tillverkare av masturbatorer som också erbjuder olika texturer och stimulansnivåer.

Smartare & skönare orgasm

För de som söker mer avancerade sexleksaker kan vi rekommendera produkter som Satisfyer Men, en elektronisk masturbator som använder sig av sugteknologi för att ge en känsla som liknar oralsex. Automatiska Mästaren är en annan populär produkt som mer eller mindre själv ger en mer realistisk och personlig upplevelse. Utforska vårt stora utbud av sexleksaker för män och hitta den perfekta produkten för att ta din onaniupplevelse till nästa nivå.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen