Penispumpar för mer blodtillförsel till kuken

En penispump blodfyller svällkropparna i penis genom att ett vakkumtryck bildas vid pumpandet. De har flera olika användningssområden:

♡ Som hjälpmedel att få upp erektionen. Trä på en penisring för att bibehålla erektionen efter pumpningen.
♡ För ren njutning. Många män njuter av att se hur penisen växer och av känslan pumpen skapar.
♡ Kan göra penis större vid regelbunden användning.

Använd gärna glidmedel ihop med penispumpen och se till att du inte pumpar så mycket att det smärtar.

Ökad blodtillförsel för hårdare erektion och kan öka storleken på penis

Vi på Lust och kärlek säljer och erbjuder många penispumpar, som är sexleksaker som används för att öka blodflödet till penisen och på så sätt öka storleken och styvheten.

Här hittar du  penispumpar i olika storlekar och utföranden. Det finns manuella pumpar som man pumpar upp för hand, men också automatiska pumpar som skapar ett vakuum genom en elektrisk pump. En del av pumparna har också olika tillbehör som gör att man kan variera känslan ytterligare, till exempel genom olika typer av tryck eller vibrationer.

Vi har ett brett utbud av penispumpar för män som vill utforska nya sätt att uppleva sexuell njutning. Men det är viktigt att använda dem på ett säkert och ansvarsfullt sätt för att undvika skador eller obehag.

Ökad Storlek och Förbättrad Potens

Penispumpar är en populär sexleksak som används av män för att förbättra erektionens kvalitet, öka storleken temporärt och för att utforska en ny dimension av sexuell njutning. Denna guide kommer att berätta mer om hur man använder en penispump korrekt och säkert för att uppnå de bästa resultaten.

Steg-för-steg Guide för Att Använda En Penispump:

  1. Förberedelse: Börja med att välja en högkvalitativ penispump och se till att den är ren och i gott skick. Tvätta både din penis och pumpens cylinder noggrant före användning.

  2. Skapa en tät försegling: Placera penisens skaft inuti cylindern och se till att det finns en bra tätning mellan basen av cylindern och din kropp. För att få en bättre tätning kan du applicera lite vattenbaserat glidmedel runt botten.

  3. Skapa ett vakuum: Använd pumpens handtag för att skapa ett vakuum inuti cylindern. Detta skapar ett undertryck som drar blod till penisen, vilket kan leda till en hårdare och större erektion.

  4. Pumpa försiktigt: Pumpa försiktigt för att undvika överdriven tryck. Det är viktigt att vara försiktig och uppmärksam på din kropps signaler. Om du upplever obehag, smärta eller om det blir för mycket tryck, släpp omedelbart luften och försök igen med mindre kraft.

  5. Släpp trycket: När du är nöjd med din erektion, släpp luften från cylindern genom att använda den inbyggda ventilknappen eller släppmekanismen. Detta gör det möjligt att ta bort pumpen bekvämt.

  6. Fortsätt med sexuell aktivitet: Du kan nu njuta av ditt ökade självförtroende och förbättrade erektion för sexuell aktivitet med din partner. Använd din pump som en del av ditt förspelet för att maximera njutningen.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen