Få orgasm genom prostatan

Anal stimulans för män

Att stimulera prostatan är något som många män både tycker är skönt och kan ge upphov till ännu mer intesiva orgasmer. Samtidigt finns det många som inte testat eller hittat rätt punkt. En liten bit upp i rumpan fram emot magen, på män sitter prostatan och för att kunna hitta dit på skönast och bästa sätt har vi ett bra utbud med prostatastiumulerare för alla användare. 

Till och med SVT har upptäckt detta med att p-stimulering är något extra. På svtplay finns en liten dokumentärfilm "Anal Extas" som handlar om prostata-stimulering och hur njutningsfullt många män uplever det.

Om du inte gjort det tidigare - Våga prova!

Prostatastimulerare med vibrator för honom

Fär att få en riktigt aktiv stimulans av prostatan har vi uppladdningsbara stimulerare som ger sköna vibrationer genom hela kroppen. Våra analvibratorer för män har olika program för vibrationerna för att hitta precis rätt känsla för dig. Genom små lätta vibrationer kan man långsamt bygga upp en orgasm för att sedan koppla över till en mer intensiv massage av prostatan när man närmar sig klimax. Kanske är man mer sugen på en mer "slumpmässig" eller uppbyggande vibration som skapar den variation eller kombination av stimuli man själv tycker om. Alla är vi olika och detta är något vi vill lyfta fram - alla är vi olika och gillar olika!

Prostatavibrator som styrs med mobilen

En riktigt uppskattad vibrator, även till män, är de som man kan styra med mobilen, som We Vibe Vector. Dessa funktioner har tagit onani till en helt ny nivå där man i smyg, om man t ex är ute kan ha en hemlighet för sig själv, eller tillsammans med sin parter som kan styra intensiten på vibrationerna när ni handlar! Den fungerar självklart lika bra i hemmet och man bara vill tillfredsställa sig. Hos Lust & Kärlek har vi även prostatastimulerare med penisring, som hjälper dig att både stimulera ditt känsliga samtidigt som du håller din erektion längre och enklare. Alla våra prostataleksaker har skön passform och man ska tänka på att rengöra dem noggrant efter användning.

Vi hjälper er att få ett bättre sexliv, kille som tjej - ett bra sexliv är som balsam för själen!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen