Penisring med vibration för skönare sprut

Här hittar du några av våra mest populära kukringar med vibrationer för par som vill testa produkter som ge njutning åt båda. En penisring med vibration ger sensationer för både killen och tjejen samtidigt. 

Många variationer på penisringar

En mer klassisk penisring kan både hjälpa killen att bibehålla sitt stånd. Varianter på denna är exempelvis elite-ringen som smtidigt stimulerar klitoris. 

Kukring med vibration 

En kukring med vibrationer är en leksak som kan hjälpa dig och din partner på väldigt många sätt. Med den smarta kombinationen av snoppring och vibrationer har du en leksak som kan användas nästan precis när som helst. Trä på den innan det är dags och styr vibrationerna via din telefon eller via fjärrkontrollen, när som helst det behagar. Du kan till och med lämna över kontrollen till din partner, som vill retas med dig när ni är ute bland folk. Eller om ni är i helt olika städer kan partnern koppla upp sig via mobilen och tillsammans skapa en närhet som annnars inte är möjlig.

Dubbla och trippla ringar till snoppen

Här finns kukringar med dubbla och trippla ringar. Allt för att klämma åt på alla rätt ställen, runt kukroten, vid ollonet, runt pungen - ja egentligen sätter bara fantasin stopp på hur man ska använda sin vibrerande penisring. För att verkligen sätta pricken över i så finns det penisringar med prostata-vibrator! Du behöver inte ens använda handen för att komma längre. Snacka om att få hela paketet tillfredställt. 

Och då har vi inte ens talat om de fördelar din partner kan få av dessa penisringar. Låt vibrationerna stimulera klitoris när ni ligger och myser. Varför inte för en kväll göra din snopp lite större med ett vibrerande överdrag som ger din partner en extra nivå av uppfylllnad? En hård stor snopp med extra vibrationer - vad kan bli bättre?

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen