Kukring för skönare sex och hårdare kuk

Penisring för en hårdare & längre erektion

Att snoppen inte alltid gör som man vill har vi nog alla varit med om? Men varför inte ta lite extra hjälp med en penisring som kan hjälpa till att hålla kvar ståndet och kan göra ditt ollon lite mer känsligt? En penisring kan komma i alla former (eller ja, de ska ju ändå sitta runt snoppen...) men det finns en kukring för alla kukar. 

En penisring kan verkligen förhöja njutningen både för mannen som bär den och för dess partner på flera olika sätt. Framförallt i och med att blodet hålls kvar i penis, så att erektionen blir både större och hårdare. Desutom kan en erektionsring fördröja utlösningen och göra att den känns än mer intensivt för mannen.

Töjbar snoppring för bästa komfort

Den penisring som säljer mest är den som är tillverkad i mjuk silikon då det är ett material som tål att töjas. Detta gör det lättare att trä på den om du redan är hård, men också att den kan klämma åt kuken när den blir hård. Vilket gör att ringen kommer sitta på plats hela stunden.  Men det finns även penisringar som man själv justerar storleken, bara trä på den och sen bestämmer du själv hur hårt du vill dra åt. Eller - välj en penisring i metall - valet är ditt!

Penisring, mer än bara penisring

Ja visst är det så. Kukringar kan bäras på flera olika sätt. Testa att sätta den direkt under ollonet, bakom pungkulorna eller precis vid roten av penis. Du kan gärna kombinera att ha en eller flera ringar på vid ett och samma tillfälle för att uppleva olika känsla. Låt fantasin flöda med blodet stanna i kuken! Glöm inte att njuta.

Att tänka på när du använder en penisring

Det finns några saker att tänka på när du ska använda en penisring. Se till att det finns tillräckligt med plats mellan ringen och den erigerade penisen. Om du använder en flexibel ring, så lämna åtminstonde plats för ett finger mellan ringen och kuken. Om du använder en stum ring, så brukar två fingrar vara perfekt.

Trä på ringen när du har halverektion, ringen bör endast sitta tight när vid full erektion.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen