Dildos med och utan vibrator

Dildo, Stavar & Vibratorer

En dildo eller vibrator finns i många olika modeller, färger, storlekar och former. Det de alla har gemensamt är att den är en massageapparat med vibrationer som kan användas invändigt på kvinnan - Därmed inte sagt att det inte finns andra användningsområden. Hos oss är det endast fantasin som sätter gränserna.

Stavar

Vibrator i stavform kan vara allt från den klassiska "stafettpinnen" till en mer realistisk penisformad stav. Det finns stavar som passar både nybörjaren, där rekommenderar vi Lovely Empress till modell större, såsom Midnatt Njutaren.

Wand-stavar

En wandstav är mer kraftfull än andra vibratorer. De passar dig som vill ha intensiv massage och de kan även användas till att massera ömma muskler med. En populär modell är från kvalitetsmedvetna Le Wand.

G-punkt stav

För att komma åt kvinnans g-punkt riktigt bra kan en lätt böjd stav användas. G-punkten är en omtalad punkt hos kvinnor, som vid rätt stimulans kan ge en helt annan typ av orgasm än vad vanlig klitorisstimulering brukar ge. Det kan vara lite knepigt att hitta rätt, men om det känns som att du nästan ska kissa på dig i orgasm-ögonblicket så är du på rätt ställe och fortsätt då att stimulera och håll inte igen njutningen utan ge dig hän. Vill du och din partner busa med G-punkten även på avstånd, så testa den omtalade Lovense Flexer som kan styras via mobiltelefonen.

Kaninstavar

En kaninstav, även kallad rabbit, fick sin genombrott i tv-serien Sex and the city. Sedan dess har det hänt mycket med kaninstavarna, men den har fortfarande kvar funktionen att samtidigt stimulera klitoris och insidan med vibrationer och/eller roterande pärlor. De är alltså utrustade med flera motorerer och finns i många olika modeller och färger. We Vibe Nova 2 är en riktigt kvalitets-rabbit, som ger fantastiskt skön stimulans och kan anpassas så att den verkligen kommer åt både klitoris och insidan samtidigt.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen