Utforska nya höjder av njutning med Wandstavar och Mikrofonstavar

Om du vill ha en sexleksak som kan ge dig maximal njutning och föra dig till nya höjder av orgasmiska upplevelser, är Wandstavar och Mikrofonstavar definitivt värda att överväga. Dessa sköna, kvalitativa och lustfyllda leksaker har kraftfulla vibrationer och flexibla nackar som gör att de kan användas till mycket mer än bara intim massage.

Wand stavar med kraftfulla vibrationer

En Wandstav är en vibrator med ett större huvud och flexibel nacke. Detta gör den unik och ger den en annorlunda och skön känsla jämfört med andra vibratorer på marknaden. Wandstavar har kraftfulla vibrationer som kan ge dig en djupgående och intensiv massage, både av intima områden och ömma muskler. De är också perfekta för att använda under förspelet för att bygga upp spänning och höja upphetsningen innan sex. Vissa wandstavar kommer med olika tillbehör som till exempel munstycken, för att ge olika typer av stimulans och njutning.

Mikrofonstavar nu även för män

Wandstavar ser ofta ut som mikrofoner och kallas ibland även för mikrofonstavar. Dessa leksaker är praktiska och sköna och kan användas till både intim massage och för att lindra ömma muskler. Le Wand erbjuder en lyxig wandstav som kommer med flera tillbehör och har en läckert glittrande design. För män finns även en wandstav som med tillbehör omvandlas till en skön onani-produkt. En riktigt lyxig stav med många tillbehör är wandstaven från Le Wand, den är dessutom läckert glittrande. Det finns även en stav där tillbehören omvandlar vibratorn till en skön onani-produkt för mannen, kika på Menswand

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen