Köp glidmedel och massageolja för Sexlekar och Leksaker

Förhöj ditt sexliv med glidmedel och oljor

Glidmedel kan förhöja njutningen både ihop med partner, på egen hand eller vid användning av sexleksaker. Hos oss hittar ni flera olika typer av glidmedel.

Att ge, eller ta emot, kroppsmassage kan vara både avslappnande och upphetsande, våra väldoftande massageoljor passar extra perfekt för en stund tillsammans.

Glidmedel bra för sexleksaker och analsex

Använd gärna glidmedel för att undvika att det blir friktion i underlivet. Vid analsex är ett glidmedel ett absolut måste, då det inte finns något naturligt smörj där. Smaksatta glidmedel passar perfekt till om du vill att oralsexet ska smaka extra gott, eller om du är rädd att det luktar från ditt underliv.

Har du torra slemhinnor, så rekommenderas ett glidmedel som är anpassar för just det. Vi har flera varianter: Wicked Aqua Sensitive eller Wicked Simply Hybrid. Dessa två passar även bra tillsammans med sexleksaker. Vill du ha ett silikonbaserat glid, som är anpassat för kvinnor rekommenderar vi Pjur Woman.

Kroppsmassage ger en mer lustfylld stund

En skön kroppsmassage kan ge din partner en härligt avslappnande stund, eller vara ett härligt sätt att ha förspel på. Vi har flera olika varianter av massageoljor. Lyx Massageolja är en underbar massageolja, som bara består av kallpressade oljor och gör huden fantastiskt len. Dessutom har den ljuvlig doft. Den finns även en som en Ekologisk Lyxig Massageolja.

Vill ni använda rikliga mängder med olja eller är rädd för fläckar, så använd gärna vårt lack-lakan för att skydda underlaget.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen