Vattenbaserat Glid

Vad är vattenbaserat glidmedel

Ett vattenbaserat glidmedel är helt perfekt att använda tillsammans med sexleksaker. De funkar tillsammans oavsett vilket material den är tillverkad i och är lätt att tvätta bort från leksakerna. Dessutom ger ett vattenbaserat glid inga fläckar på tyg eller lakan.

Självklart funkar det att använda ett vattenbaserat glid även under sex. Om man upplever att glidet torkar in i huden, så är det bara att ha på lite till.

Glidmedel till sexleksaken

Om du letar efter ett trögflytande glidmedel där glidet inte rinner av sexleksaken, så är det Wicked Toy Love du ska testa. Den ger ett halkigt och skönt glid som varar ovanligt länge för att vara ett vattenbaserat glidmedel. Det glidmedlet är butikens absoluta storsäljare bland glidmedlen och vi har fått många positiva omdöme kring det.

Glidmedel till känsliga slemhinnor

Många kvinnor kan ha torra och sköra slemhinnor, då är det extra viktigt att använda ett glidmedel som är anpassat för just det. Glidmedel att ha ihop med sexleksaker, som är anpassat till känsliga slemhinnor är: Wicked Aqua Sensitive och JO Agapé.
Om det är ett glidmedel som tar extra hänsyn till slemhinnorna att ha under sex och som är silikonbaserat så rekommenderar vi Pjur Woman.

Glidmedel med extra snälla ingredienser

Glidmedlen från Wicked innehåller alla tillsatt Aloe och Olivbladsextrakt, som ger positiva effekter i form av bra halka och bakteriehämmande funktion. Om du önskar ett glidmedel som är extra PH-vänligt så ger Wicked Simply Aqua det.

Glidmedel för killar

Både Fleshlight och Satisfyer har tagit fram glidmedel som passar extra bra till sexleksaker för män.  

Glidmedel för storförbrukaren

Vill du ha ett prisvärt glidmedel i större förpackning så finns glidet från Boo i halvliters-förpackning.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen