Att tänka på vid analsex 

Våga prova!

Vissa rynkar på näsan och säger usch... Andra ler och bara Jaaa! Hur just DU upplever analsex är ju omöjligt att veta om du inte provat på det förut. Ett praktiskt set med analpluggar i flera olika storlekar kan vara ett perfekt sätt att börja utforska anala lekar med.

Analsex kan ge njutning på ett helt nytt sätt. 

Hygien vid analsex

Det är så klart viktigt att känna sig trygg med att vara rengjord i rumpan innan sex. Det finns en enkel Rengörare för analen som är enkel att använda. Den fylls med ljummet vattnet och sedan sköljs analen rent. Den är väldigt praktiskt då det är enkelt att kontrollera mängden vatten, så att det ej blir för hårt vattentryck. 

Glidmedel vid analsex

Då det ej produceras något glidmedel i analen, så är det mycket viktigt att använda ett glidmedel vid analsex. 

Wicked Anal Jelly - Passar både analsex och sexleksaker
Är ett trögflytande och droppfritt glidmedel som passar analt - både till analsex och sexleksaker.
Innehåller olivbladsextrakt, vilket är naturligt bakteriedödande, samt även aloe - som gör huden len och mjuk.

Pjur Backdoor Toy - Perfekt ihop med anala sexleksaker
Är ett vattenbaserat glidmedel som innehåller panthenol och är berikat med kamomill. Det är framtaget för att fungera ihop med sexleksaker och framförallt vid anala lekar. Detta eftersom panthenol binder fukt, är antiinflammatoriskt och hjälper till att läka sår. Kamomill har en lugnande effekt på det intima området.

Pjur Backdoor Sex - Passar utmärkt vid analsex
Är ett silikonbaserat glidmedel, som är berikat med avslappnande jojoba. Det används med fördel vid analsex om du känner att du kanske spänner dig lite. Våra andra silikonbaserade glid passar också bra vid analsex.

Slappna av

Det är viktigt att vara avslappnad, så att det inte blir smärsamt vid analsex. Vi har en jättebra spray som det bara är att spraya på ca 10 minuter innan som verkligen hjälper till att ge en avslappnande känsla

Rengöring av sexleksaker 

Det är mycket viktigt att rengöra sexleksaker som används till analsex extra noga. Ett tips är att använda vår bakteriedödande spray

Viktigt är också att inte växla mellan analsex och vaginalt sex utan att först göra ordentligt rent. Bakterier från analen kan annars orsaka vaginala infektioner.


 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen