Att tänka på vid analsex 

Är analsex skönt?

Vissa rynkar på näsan och säger usch... Andra ler och bara Jaaa!
Hur just DU upplever analsex är ju omöjligt att veta om du inte provat på det förut. Ett praktiskt set med analpluggar i flera olika storlekar kan vara ett perfekt sätt att börja utforska anala lekar med.

Analsex har varit en kontroversiell ämne under en längre tid. Vissa ser det som något otäckt medan andra anser att det är en fantastisk källa till sexuell njutning. Oavsett vad ditt perspektiv är, kan analsex vara en spännande och upphetsande upplevelse för dig och din partner. Det finns dock några saker att tänka på för att göra upplevelsen mer behaglig och säker.

Analsex kan ge njutning på ett helt nytt sätt. Första steget är att välja rätt leksaker och tillbehör. Ett praktiskt set med analpluggar i flera olika storlekar kan vara ett perfekt sätt att börja utforska anala lekar med. Dessa pluggar är utformade för att vara säkra och bekväma att använda. De finns i olika storlekar för att passa alla nivåer av erfarenhet, så det är lätt att hitta en plugg som passar dig och din partner.

Hygien och rengöring vid analsex

Hygien är också en viktig faktor att tänka på vid analsex. Det är viktigt att känna sig trygg med att vara rengjord i rumpan innan sex. Det finns olika metoder för rengöring av analen, men en av de enklaste och mest effektiva metoderna är användning av en analdusch. En analdusch är en enkel och praktisk enhet som fylls med ljummet vatten och sedan sköljer analen rent. Det är lätt att kontrollera mängden vatten och trycket, så att det ej blir för hårt vattentryck. Detta kan minska risken för obehag under analsex och göra upplevelsen mer behaglig och njutbar för alla inblandade.

Det är även väldigt viktigt med att göra rent de sexleksaker som använts analt. Viktigt är också att inte växla mellan analsex och vaginalt sex utan att först göra ordentligt rent. Bakterier från analen kan annars orsaka vaginala infektioner.

Glidmedel vid analsex

Då anus saknar naturlig smörjning, så det är viktigt att använda ett bra glidmedel för att göra penetreringen smidig och bekväm. Det finns olika typer av glidmedel att välja mellan, där vissa är särskilt anpassade för njutbar analsex. Vill du inte köpa ett särskilt analt glidmedel, så fungerar ett vattenbaserat glidmedel också bra. Du kan dock behöva fylla på med mer av det efter ett tag, då det kan ha en förmåga att torka in i huden efter ett tag.

Slappna av

Det är viktigt att vara avslappnad, så att det inte blir smärsamt vid analsex. För att hjälpa till med avslappning finns en jättebra spray som efter bara 10 minuter verkligen hjälper till att ge en avslappnande känsla. 

Våga njuta av anala lekar

Slutligen är det viktigt att ha en öppen och kommunikativ attityd när man utforskar analsex med sin partner. Det är viktigt att ha en grundlig diskussion om ens gränser och förväntningar för att undvika obehag och skador under sex. Kommunikation kan också hjälpa till att öka intimiteten och tillfredsställelsen under sex.

Sammanfattningsvis är analsex en spännande och upphetsande sexuell aktivitet som kan öppna upp nya nivåer av njutning för dig och din partner. Genom att välja rätt leksaker, vara noga med hygien, använda smörjmedel och kommunicera öppet kan du säkerställa en säker och njutbar upplevelse. Så våga prova!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen