Bra att veta om vatten-, silikon-, & hybridbaserat glidmedel

Glidmedel kan förhöja njutningen både ihop med partner, på egen hand eller vid användning av sexleksaker. Vi rekommenderar varmt användning av glidmedel. När du väljer ett glidmedel är det viktigt att tänka på din egen kropp och dina preferenser. Om du har känslig hud eller är benägen för irritation, kan du behöva undvika vissa ingredienser som kan vara irriterande. Om du använder sexleksaker kan du behöva välja ett glidmedel som fungerar bra med materialet Vid analsex är det extra viktigt med glidmedel, eftersom det inte finns något naturligt smörjmedel där. 

Använd inte olja eller vaselin med dina sexleksaker eller kondom, då det kan förstöra materialet. Många kvinnor är dessutom känsliga för just olja, som kan irritera slemhinnorna.

Samtliga våra glidmedel är kondomsäkra, förutom det värmande med kokosolja i. Glidmedel vara ett bra verktyg för att öka njutningen och underlätta vid sexuell aktivitet. Genom att välja rätt typ av glidmedel och vara uppmärksam på din egen kropp kan du få ut det mesta av denna produkt och förbättra din sexuella hälsa och välbefinnande.

Vattenbaserat glidmedel

När det kommer till glidmedel finns det en mängd olika alternativ att välja mellan, men det mest populära och mångsidiga alternativet är vattenbaserat glidmedel. Här är några skäl till varför vattenbaserat glidmedel är en favorit bland användare av sexleksaker och kondomer. Det finns olika typer av glidmedel att välja mellan. Vattenbaserade glidmedel är de mest populära och lättillgängliga, och fungerar bra med alla typer av sexleksaker och kondomer.

 • Finns både som helt neutral, eller med doft/smak.
 • Finns med speciella effekter, som värmande eller läkande till slemhinnorna. Den värmande kan användas för att förhöja njutningen ännu mer.
 • Är lätt att tvätta bort från leksaker och ger inga fläckar på tyg eller lakan.
 • Absorberas av kroppen, så det kan behövas fyllas på under tiden, framförallt vid känsliga slemhinnor.
 • Passar ihop med alla typer av sexleksaker.
 • Den typen av glidmedel som ska användas om sexleksaken är tillverkad av silikon, eller tillhör kategorin Mest för Honom/Onani.

Mångsidighet och tillgänglighet

Vattenbaserat glidmedel är lättillgängligt och passar perfekt för användning med alla typer av sexleksaker och kondomer. Det fungerar smidigt och ger en glidande känsla som kan förbättra den övergripande sexuella upplevelsen. Vattenbaserade glidmedel finns imolika varianter, både helt neutrala och med olika dofter och smaker. Du kan välja det som passar din personliga preferens och upplevelse. Varför inte prova något spännande som jordgubb eller choklad för att tillsätta lite extra smak till leken? Vattenbaserade glidmedel finns i olika varianter, både helt neutrala och med olika dofter och smaker. Du kan välja det som passar din personliga preferens och upplevelse. Varför inte prova något spännande som jordgubb eller choklad för att tillsätta lite extra smak till leken?

Silikonbaserat glidmedel

Silikonbaserat glidmedel är en annan vanlig typ av glidmedel som erbjuder unika egenskaper och användningsmöjligheter. Här är allt du behöver veta om silikonbaserat glidmedel för att förbättra dina intima stunder. Silikonbaserade glidmedel är också vanliga och kan användas i vatten. De är lite mer slitstarka än vattenbaserade glidmedel, men kan vara svåra att tvätta bort.

 • Är helt utan doft/smak.
 • Absorberas inte av huden, så det torkar inte in utan glidet håller i sig väldigt länge.
 • Är väldigt drygt, några få droppar brukar räcka för ett bra glid.
 • Är helt ofarligt att få i munnen.
 • Kan användas under vattnet eller i duschen.
 • Passar även bra att använda till kroppsmassage.
 • Då det inte är vattenlösligt krävs tvål och vatten för att tvätta bort det.
 • Passar bra till sexleksaker tillverkade av glas, metall eller hårdplast.
 • Ska inte användas tillsammans med sexleksaker tillverkade i silikon, eller tillsammans med sexleksaker i kategorin Skönt för Honom/Onani. Detta eftersom sexleksaken då kan bli förstörd.

Långvarigt glid och hållbarhet

Silikonbaserat glidmedel är kända för sitt långvariga glid och hållbarhet. Det är inte absorberat av huden, vilket innebär att det inte torkar ut lika lätt som vattenbaserat glidmedel. Du kan njuta av ett långvarigt och smidigt glid under hela din intima upplevelse utan att behöva oroa dig för att behöva fylla på med mer glidmedel. En av fördelarna med silikonbaserat glidmedel är att det är otroligt drygt. Du behöver bara använda några få droppar för att uppnå ett bra glid. Detta gör det till ett kostnadseffektivt alternativ i jämförelse med andra typer av glidmedel som kräver större mängder för samma effekt. En liten flaska silikonbaserat glidmedel kan vara din trogna följeslagare under många intima stunder.

Hybrid glidmedel

Hybrid glidmedel är en spännande kombination av vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel. Här är allt du behöver veta om detta mångsidiga glidmedel för att ta dina intima stunder till en ny nivå.

 • Vattenbaserat glidmedel med en liten del silikon tillsatt.
 • Ger en trög-flytande konstistens, du kan hälla på glidet direkt på sexleksaken utan att det rinner av.
 • Fungerar tillsammans med sexleksaker, även de i silikon. 
 • Rekommenderas ej tillsammans med sexleksaker i kategorin Skönt för Honom/Onani.

Mångsidig användning med sexleksaker

Hybrid glidmedel erbjuder en unik trög-flytande konsistens. Med detta glidmedel kan du enkelt hälla det direkt på sexleksaken utan att det rinner av. Den lite tjockare konsistensen ger en långvarig smörjning och en extra skön känsla under användningen. En av de fantastiska fördelarna med hybrid glidmedel är att det fungerar perfekt tillsammans med alla typer av sexleksaker, inklusive de tillverkade av silikon. Du behöver inte oroa dig för att skada dina leksaker, vilket gör hybrid glidmedel till ett praktiskt och mångsidigt val för din leksaksupplevelse.

Glidmedel för analt bruk

När det kommer till anal lek är glidmedel en oumbärlig följeslagare. Analområdet saknar naturlig smörjning, vilket gör användningen av glidmedel extra viktigt för att säkerställa en bekväm och njutningsfull upplevelse. Här är allt du behöver veta om våra glidmedel som är särskilt utformade för anal användning. Då det inte finns något naturligt smörj i analen, så är det extra viktigt att använda glidmedel där. Vi har därför olika glidmedel som passar extra bra analt.

Optimal glidning och komfort

Våra glidmedel för analt bruk är speciellt formulerade för att ge optimal glidning och komfort under anal lek. Deras unika sammansättning ger en silkeslen och långvarig smörjning, vilket minimerar friktionen och skapar en behaglig känsla för både nybörjare och erfarna användare. Vi erbjuder olika typer av glidmedel som är speciellt utformade för anala äventyr. Vissa glidmedel har en något tjockare konsistens för att ge extra smidighet och glidning. Andra glidmedel kan innehålla ingredienser som hjälper till att lugna och avslappna musklerna för att underlätta penetration och maximera njutningen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen