Tips på din första sexleksak

Om du precis funderar på att köpa din första sexleksak, så förstår vi att det kan kännas lite som att vara vilse i djungeln. Vi på Lust & Kärlek vill gärna hjälpa dig att hitta rätt.

Sköna prylar att ha på utsidan till henne

Ett tips om du gillar klitoris-stimulans är att din allra första sexleksak blir en mindre vibrerande kittlare. De är enkla att använda och välj gärna en modell med flera olika lägen/styrkor på vibrationerna.  Det blir då lättare att hitta det läge som passar just dig.

Du kan även testa en Lufttrycks-stimulator, den retar klitoris via luftvågor. Många kvinnor upplever extra sköna orgasmer och även multipla orgasmer med en sådan.

Sköna prylar att ha på insidan till henne

Vill du utforska dina känsliga punkter inuti vaginan kan det vara smart att börja med en lite mindre och smalare vibrator. Bara för att den är smalare, så behöver det inte betyda att den är mindre kraftfull. Tänk även på att det oftast blir skönare att använda glidmedel tillsammans med en sexleksak. 

Sköna onaniprylar till killen

För oss är det självklart att även killarna kan ha det extra skönt med en onani-pryl istället för enbart "fröken Höger". Vi är stolta över det utbud vi har till männen.

Ett enkelt Onani-ägg kan vara en bra pryl att testa som första pryl. Vill du uppleva en mer annorlunda onani, så testa en liten pryl med vibration att hålla runt penis under tiden du onanerar.

Om du vill göra det extra skönt vid onani utan någon sexleksak, så finns så klart en lösning på det med - En härlig onanigel.

Våga fortsätta att utforska

Det kan ju vara så att du inte alls upplever det som förväntat första gången du använder en sexleksak. Vi vill peppa dig att för den skull inte glömma bort den i nattduksbordet, utan att testa igen. (Vem lärde sig liksom att cykla första gången du testade). Du kan behöva lite tid för att utforska hur du ska använda din pryl så att det blir allra skönast för dig. Vi på Lust & Kärlek finns tillgängliga för dina frågor och funderingar och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt.

Onanera mera för hälsans skull 

Kom ihåg! Onani är ett helt naturligt behov och det kan helt enkelt bidra till att du mår bättre. Det frigörs lyckohormoner i kroppen, som endorfiner, oxytocin och serotonin. Dessa kan göra att stressnivåerna sänks och det finns även studier som visar att orgasmer kan göra att du sover bättre och att det kan lindra smärta. Ett tips! Om du har menssmärtor, så kan du testa om onani hjälper till att lindra.

Men framförallt: Onanera för att det känns skönt. På egen hand eller tillsammans med din partner. 

 

 

 

Köpa sin första sexleksak

Om du precis har bestämt dig för att köpa din första sexleksak kan det kännas överväldigande att navigera i den stora utbudet av sexleksaker som finns tillgängliga. Men oroa dig inte! Vi på Lust & Kärlek har en lista med tips som kan hjälpa dig att hitta rätt sexleksak för dig.

För kvinnor som gillar klitorisstimulans kan en mindre vibrerande kittlare vara ett utmärkt val för din första sexleksak. Det är enkelt att använda och vi rekommenderar att du väljer en modell med flera olika vibrationslägen och -styrkor. Det gör det lättare för dig att hitta det som passar dig bäst. En annan spännande produkt är en lufttrycksstimulator som retar klitoris med hjälp av luftvågor. Många kvinnor upplever extra intensiva och multipla orgasmer med denna typ av sexleksak.

Hitta nya känsliga punkter/områden

Om du vill utforska dina känsliga punkter inuti vaginan kan det vara smart att börja med en lite mindre och smalare vibrator. Bara för att den är smalare behöver det inte betyda att den är mindre kraftfull. Tänk även på att det oftast blir skönare att använda glidmedel tillsammans med en sexleksak.

För män finns det också ett stort utbud av onaniprylar som kan ge extra njutning. Ett enkelt onaniägg kan vara en bra produkt att testa som första sexleksak. Om du vill uppleva något annorlunda kan du testa en liten pryl med vibration att hålla runt penis under tiden du onanerar. Och om du vill göra det extra skönt utan en sexleksak så finns det alltid möjlighet att prova en härlig onanigel/orgasmkräm som Oh! Holy Mary, eller Liquid Vibrator.

Rätt sexleksak för dig - Lust och Kärlek hjälper dig

Kom ihåg att det kan ta tid att hitta rätt sexleksak för dig. Ge dig själv tid att utforska och testa olika produkter för att hitta det som passar dig bäst. Vi på Lust & Kärlek finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt produkt.

Onani är inte bara en trevlig avkoppling utan kan också ha positiva hälsoeffekter. Det finns också studier som visar att orgasmer kan lindra smärta, till exempel menssmärtor. Så onanera mera för din hälsas skull!

Kom ihåg att det kan ta tid att hitta rätt sexleksak för dig. Ge dig själv tid att utforska och testa olika produkter för att hitta det som passar dig bäst. Vi på Lust & Kärlek finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt produkt.

Orgasmer har positiva hälsoeffekter

Attt tillfredställa sig själv eller med en partner är inte bara skönt kan också ha positiva egenskaper. Det frigörs lyckohormoner i kroppen, såsom endorfiner, oxytocin som frigörs vid hud mot hud-kontakt och serotonin, vilket sänker stressnivåerna och vem av oss har inte somnat gott av en orgasm? Dessutom finns det studier som visar att orgasmer kan föhindra förkylningar (helt ovetenskapligt, men så upplever vi det på Lust och Kärlek) så glöm inte bort att orgasmerna är för din hälsas skull!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen