Om Lust & Kärlek i Borlänge

Sommaren 2008 öppnades butiken Lust & Kärlek på Hagavägen 20 i Borlänge. 

Namnet Lust & Kärlek speglar det butiken och jag vill förmedla - Att både livet och sex ska vara fyllt av just både lust och kärlek.

Tanken med Lust & Kärlek är att erbjuda en varm, fin och trygg miljö som passar alla. Kvinnor, män, singlar, eller par som söker det där extra för att sätta krydda på kärlekslivet hittar det hos oss.

Stort utbud av sexleksaker för kvinnor, män & par

Utbudet är stort och varierat. Hos Lust & Kärlek hittar du allt från spel och skämt till glidmedel & massageoljor och det senaste inom sexleksaker, som bland annat lufttryckssexleksaker från Womanizer. Våga prova, det är ju svårt att innan veta vad du tycker är skönt eller inte. Kom även ihåg att det endast är fantasin som sätter gränserna. 

I butiken i Borlänge har vi dessutom massor utav visningsexemplar av våra sexleksaker och glidmedel/massageoljor. Du kan verkligen få möjlighet att både klämma och känna, samt dofta och smaka på produkterna innan du bestämmer dig för vilken som passar just dig. 

Vi säljer även dvd-filmer, detta gör vi endast i butiken och inte via webshopen.

 

Populära kategorier med sexleksaker i Dalarna

 

Lustbutiken i Dalarna

I butiken jobbar endast kvinnlig personal, som mer än gärna hjälper dig att hitta rätt pryl som passar just dina behov.

Var inte rädd för att fråga oss!

För oss är tystnadsplikt och diskretion en hederssak. Därför berättar vi aldrig för någon annan om vilka som varit in till oss i butiken eller vilka som beställer i vår webshop. Därför hälsar vi aldrig på dig om vi känner igen dig utanför butiken, utan det är helt upp till dig om du vill säga hej eller inte.

Varmt välkommen till Lust & Kärlek!
/Helena & Butiks-tjejerna

Helena Lust och kärleks butiksägare i Borlänge

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen