Vägen till Lust & Intimitet i Mogen Ålder - Med Användning av Sexleksaker

Välkommen till vår resurs för lust och intimitet som är skräddarsydd för den mognare livsfasen. Vi förstår att sexuell hälsa och välbefinnande är viktiga aspekter genom hela livet. Det kan finnas en myt om att äldre inte längre har någon sexlust - Denna myt vill vi hjälpa till att ta bort!

Denna sida är utformad för att ge dig information och råd om vanliga utmaningar som kan uppstå med åldern och hur du kan upprätthålla en sund och givande intimitet.

Känsliga Slemhinnor och Välbefinnande

Kvinnor kan i och med med minskad östrogen-nivå få skörare slemhinnor. För att underlätta och öka komforten vid sex kan du överväga att använda ett kvalitetsglidmedel anpassat för kvinnans känsliga slemhinnor som smörjmedel. Lust & Kärlek erbjuder ett brett utbud av vattenbaserade och silikonbaserade smörjmedel som kan minska obehag och friktion, vilket hjälper särskilt vid känsliga slemhinnor.

Potensproblem och Njutning

För att utforska och maximera njutningen trots potensproblem, kan sexleksaker vara en fantastisk resurs. Vårt sortiment inkluderar produkter som kan hjälpa dig och din partner att uppleva intimitet på nya sätt. Diskutera med din partner och överväg att inkludera sexleksaker som ökar njutningen för er båda.

Det finns både penispumpar som kan hjälpa till att få till den där hårda erektionen och erektionsringar för att bibehålla ståndet.

Minskad Känslighet och Återupptäckt Av Njutning

Sexleksaker som erbjuder olika typer av vibrationer kan vara ett fantastiskt sätt att öka känsligheten och återupptäcka njutningen. Vårt utbud av lufttrycks-stimulatorer, vibratorer och andra intima produkter kan vara till stor hjälp när du utforskar nya sätt att njuta av intimitet.

Kanske kan en wandstav med kraftfulla vibrationer vara det som passar just dig - Våga testa! En kräm som ökar känsligheten kring klitoris och blygdläpparna kan bidra till både ökad våthet och känslighet. Prova gärna den populära Oh! Holy Mary-orgasmoljan.

Njut på nya sätt

Om ni lever i ett parförhållande kan nya sätt att njuta vara vägen till ett lustfyllt sexliv vid mogen ålder. Testa till exempel oralsex, långa smekningar eller att bygga upp den erotiska känslan under lång tid med blickar, kyssar ett sexigt sms med mera.

Prova solosex

För många i mogen ålder är onani lite tabu. Unna dig en skön stimulator vare sig du är kvinna eller man och ge dig hän i att utforska vad just du njuter utav. När du själv vet hur du njuter kan du även lättare förmedla det till en eventuell partner.  Eller varför inte testa en gemensam onanistund där ni visar varandra vad ni gillar?

Tips på sköna tillbehör som hjälper lusten

 

Övergripande Tips för Bra Sex på Äldre Dagar Med Sexleksaker

 1. Kommunikation
  Diskutera med din partner om att introducera sexleksaker i ert intima umgänge. Var öppen för att utforska tillsammans.

 2. Lust föder Lust
  Se till avsätta tid för njutning. Antingen på egen hand eller tillsammans. Genom att onanera, tänka på sex, busa och smeka så kan lusten väckas till liv igen.

 3. Utforska Nya Sätt att Njuta
  Använd sexleksaker för att utforska olika former av stimulans och njutning som kan vara ny och spännande för er båda.

 4. Prioritera Hälsa
  Fortsätt att ta hand om din fysiska och mentala hälsa, eftersom detta kan påverka din sexuella upplevelse positivt.

 5. Samråd Med Specialist
  Om du har specifika frågor eller oro kring användning av sexleksaker, tveka inte att rådfråga en expert för skräddarsydda rekommendationer.

 6. Genom att använda sexleksaker som komplement till er intima relation kan ni fortsätta att uppleva en njutningsfull och berikande sexuell upplevelse även på äldre dagar.

 7. Besök Lust & Kärlek för att utforska vårt sortiment och hitta produkter som passar er. Kom ihåg att kommunikation, nyfikenhet och öppenhet är nyckeln till en fortsatt givande intimitet.

/Fortsätt att njut! Tjejerna på Lust & Kärlek

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen