Vad våra kunder säger om vår butik

Vi är såklart jätteglada över de positiva omdömen våra kunder som besökt vår butik i Borlänge valt att dela med sig av. Vill du också dela med dig av din åsikt, så gör det gärna på Google.

Känn dig trygg vid köp av sexleksaker - Lust & Kärlek

På Lust & Kärlek strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder en enastående upplevelse och professionell service. Vi är stolta över att vara den mest uppskattade lust- och kärleksbutiken, och det är våra fantastiska kunder som gör det möjligt. Här är några citat från våra nöjda kunder:

"Lust & Kärlek har alltid ett väldigt bra bemötande. Personalen är härlig och glad vilket skapar en avslappnad stämning. De är även väldigt proffsiga och kan ge bra tips!"

En annan kund från Stockholm berättar: "Brukar passa på att svänga förbi Lust & Kärlek när jag besöker Borlänge under vintern. Jag måste säga att de håller enormt hög standard på allt från lokal och personal till öppettider och sortiment. Extra imponerande med tanke på att Borlänge inte är så särskilt stort. Jag önskar att vi hade något liknande i Stockholm. Gillar verkligen känslan hos Lust & Kärlek!"

En mer avslappnad lustbutik

Vi är glada att höra att våra kunder känner sig välkomna och avslappnade i vår butik. En av våra kunder säger: "Har varit på många sexbutiker genom åren och oftast faller det på personalen. Det krävs att man som personal i en sexbutik är bra på att skapa en avslappnad stämning så att man som kund vågar ta för sig och ställa frågor. På Lust & Kärlek har man verkligen lyckats skapa en känsla som jag tycker om. Känner mig alltid välkommen."

Det gläder oss att höra att våra kunders upplevelser överträffar deras förväntningar. En stolt kund säger: "Blir stolt när jag besöker andra större städers sexbutiker och sedan jämför med vår härliga butik hemma i Borlänge. Har varit trogen kund i många år och har ALDRIG en enda gång blivit dåligt bemött. Om inte det är bra service så vet jag inte!"

Vi strävar också efter att erbjuda smidiga och enkla köpupplevelser. En nöjd kund berättar: "Schyssta öppetider, snäll och hjälpsam personal, bra support vid frågor och om man måste göra ett byte eller returnera så är det inga konstigheter. Det fungerar smidigt att handla hos dem helt enkelt!"

Passion och engagemang mot kunder

På Lust & Kärlek är vår passion och engagemang för våra kunder alltid prioriterat. En annan kund uttrycker det så här: "Lust & Kärlek svarar alltid i telefon och har alltid tid att prata sexhjälpmedel när man tittar förbi, alltid med stor passion och engagemang. Precis vad en bra butik ska vara helt enkelt."

Slutligen, en av våra kunder sammanfattar det på följande sätt: "Den bästa butiken man kunde tänka sig. Alltid ett leende på personalens läppar! Om fysiska butiker ska kunna konkurrera mot e-handlare måste de följa Lust & Kärleks exempel. Det handlar om bra kundservice, då kommer man gärna tillbaka. Här har de lyckats bäst av alla butiker jag har besökt!"

Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder för deras stöd och uppskattning. Det är er feedback och lojalitet som driver oss att fortsätta erbjuda den bästa möjliga upplevelsen i lust- och kärleksvärlden.
Citaten och omdöme är från en undersökning gjorda av passionerad.se

Besök oss på Lust & Kärlek och upptäck varför vi är nummer ett!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen