JULKLAPPSTIPS

Överraska din älskling i jul med sexleksaker

Visst är det kul med julklappar?! Extra kul - och mysigt - blir det med en julklapp inköpt hos oss. I denna kategori har vi samlat ihop några tips på olika typer av sexleksaker, parleksaker, massageolja och annat som kan vara inspirerande att ge bort.

Eller varför inte kika och skriva ihop din egen önskelista med vad just DU vill ha i julklapp.

Vill du få din julklapp inslagen? Se till att lägga till den artikeln i kundkorgen, så fixar vi det.

Beställ dina sexleksaker i god tid inför jul

Låt denna jul bli en het högtid och beställ dina sexleksaker hos oss idag. Ju tidigare du lägger din beställning desto större är chansen att du hinner få dina klappar i god tid till julen.

2022-års hetaste julklapp - En adventskalender med sexleksaker

Ni får verkligen inte missa årets hetaste tid. Julen, och alla dessa underbara sexleksaker, oljor, underkläder, mjukare bondageleksaker samt spel och kanske någon extra fin överraskning som passar dig. Spana in den årets hetaste Adventskalender. Den är fullspäckad med sköna sexleksaker och andra spännande överraskningar, vi har bara fått hem ett begränsat antal - så se till att säkra att just ni får tag i en av dem.

Julklappstips

Storfavoriten till kvinnan är någon form av lufttrycks-stimulator, Mannens topplista toppas av en härligt vibrerande penisring.

Mer lust och energi till tomtefar

Kanske att jultomten behöver få lite mer energi? Testa Citruplex från Orgynal, ett svensktillverkat kosttillskott som verkligen piggar upp. Även tomtemor kan testa den, då den funkar även till kvinnor.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen