Produkter som kan boosta lust & sex

Lustapotek - Lusthöjande medel för honom & henne

Hos Lust & Kärlek hittar du ett brett utbud av olika produkter som kan hjälpa till att boosta både lusten och sexet. Det finns parfymer som är berikade med feromoner, fördröjningsmedel till mannen, orgasmkrämer och såklart även godkända kosttillskott.

Kosttillskott för ökad lust för honom & henne

Kosttillskott för ökad lust och mer energi är något som efterfrågas mycket. Ibland kan det behövas lite hjälp för att få fart på lusten, eller att helt enkelt få mer ork. Våra kosttillskott är tillverkade i Sverige och inriktade på lust och energi. Det finns kosttillskott för både män och kvinnor. För männen kan dessutom potensen öka helt naturligt via intag av dessa godkända kosttillskott.

Lustapotek till kvinnan - droppar för ökad lust, knipkulor, orgamsgel

Många kvinnor har svårt att få orgasm. Då kan en stimulerande kräm hjälpa väldigt bra. Kanske behöver du öva upp muskulaturen efter en graviditet? Det görs på både ett enkelt och roligt sätt med populära Elvie Trainer. Hitta fler orgasmframbringande & lusthöjade hjälpmedel för kvinnor här.

Lustapotek till mannen - fördröjningkräm, feromonberikad parfym, potenshjälpande gel

Många män vill kunna hålla på lite längre i sängen. Då kan en fördröjningskräm hjälpa till. Kanske vill du förföra med god doft, testa vår parfym som är berikad med feromoner. Den doftar underbart och feromonerna ökar din attraktionsförmåga helt naturligt. Här hittar du tillskott och spray, gel och andra produkter som kan hjälpa mannen vid samlaget

Kondomer för säker sex och onani

Säker sex är en självklarhet. En kondom skyddar inte bara mot oönskad graviditet, det skyddar även mot sexuellt överförbara sjukdomar. De kondomer vi har är av toppkvalitet, är du allergisk mot latex så finns det alternativ även för dig. Med kondomer från bland annat Mister Size, Skyn, RFSU så har vi en kondom för alla storlekar och behov.  

Rengöring av sexleksaker

Att hålla sexleksakerna rena är A och O, så att det inte skapas en grogrund för bakterier. Vi har både rengöring i form av skum och spray. Det ska vara lätt att hålla sexleksakerna rena och fräscha. Vill du vara säker på att känna dig fräsch inför analsex, se då till att använda vår enkla anala rengörare innan.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen