Till Honom

Tillskott till mannen kan ge ökad lust, hårdare erektion eller fördröjd utlösning

Män kan eller vill inte alltid ligga, men även om lusten finns där, är det inte alltid "flaggan är i topp". Då kan det hjälpa med lite extra tillskott för att kroppen och snoppen att vakna till. Våra tillskott är svenktillverkade och kan hjälpa till att öka både intresset för sex och blodtillförseln i penis. Hjälp kroppen att förbättra sexlivet för dig själv och din partner.

Mirakelkrämer, oljor och gel för sexlivet?

Nej det finns nog tyvärr inga krämer, oljor eller gel som kommer utföra mirakel, även om vissa receptbelagda piller som Viagra har hjälpt många män & kvinnor till ett bättre sexliv. Men vi tror att både med ett sunt leverne och med lite extra hjälpmedel som t ex Oh! Holy Mary - orgasmolja som skapar en skönt pirrande känsla och vakenhet i ollonet, kan du förbättra din erektion och få lite extra uthållighet. Många med oss, kvinnor och män, tycker väldigt bra om denna orgasmolja. Vi har även speciella krämer och gel för att fördröja utlösningen genom att enkelt droppa några droppar på ollonet och sen låta verka en liten stund innan det är dags. Bull power är en gel med ingredienser från växtriket som hjälper er till en skön stund. On fördröjning är en spray som man enkelt sprayar på ollonet innan sex för att hålla tillbaka orgasmen.

 

Kraftigare erektion för en skönare stund

Boners XXL kräm är en kräm speciellt framtagen för att förbättra ditt stånd och har en ackumulativ effekt vilket gör att du får ut mer och mer av krämen ju mer du använder den och den kan hjälpa till för kraftigare erektion. Viamax Maximum gel hjälper till att förbättra blodtillförseln i penis för att över tid kunna ge starkare erektioner. Behöver man bara en liten extra hjälpande hand för att vara redo kan vi rekommendera Spanish fly som väcker lusten vår mest starka och potenta del i kroppen, hjärnan. Vi erbjuder även spray för att underlätta vid analsex, Pjur backdoor spray för huden mer avslappnad och mer elastisk för att förenkla anal penetration

Vi på Lust & Kärlek har ett brett utbud av produkter, preparat, spray, gel och droppar som gör att du kan hålla på lite längre, förhöja känslan av oralt- & vaginalt sex - dessutom smakar de lite extra gott vilket kan vara extra uppskattat av din partner!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen