Strap-ons & dongar för män och kvinnor

Här har vi samlat sköna sexleksaker att njuta av tillsammans. Sexleksaker som sitter fast på underlaget med en stark sugpropp kan skapa sköna och sexiga stunder. Kanske drömmer du som kvinna att bli riktigt fylld, eller vill du som man bli tillfredsställd via prostatan av din partner? Då kan en strap-on hjälpa er.

Vill kvinnan samtidigt ha sköna vibrationer inuti och även penetrera sin partner - Då är en strap-on som hålls på plats med musklerna istället för sele något som ni borde testa.

Utforska nytt intimt samspel med Strap-on

Utforska vår samling av strap-on-dongar på Lustkarlek.se och upptäck nya dimensioner av intimitet och njutning med din partner. Med ergonomisk design och högkvalitativa material erbjuder våra strap-on-dongar en spännande möjlighet att utöva nya lekar tillsammans.

Upplev pegging - En sensuell utforskning

Utforska pegging, en intim aktivitet där en partner använder en strap-on-dildo för att penetrera den andra analt. Upptäck den spännande världen av pegging och skapa minnesvärda stunder av intimitet och njutning tillsammans.

Öka variationen med utbytbara dildos

Våra strap-on-dongar kommer med utbytbara dildos i olika storlekar och former, vilket gör det möjligt att anpassa upplevelsen efter era preferenser. Utforska variationen och upptäck nya sätt att glädja varandra med våra strap-on-dongar.

Intensiva orgasmer med vibrerande Strap-on-dongar

Upplev en ny nivå av njutning med våra vibrerande strap-on-dongar. Med kraftfulla vibrationer stimulerar de både den bärande parten och mottagaren för intensiva orgasmer och en ökad känsla av intimitet.

Ta steget in i en värld av intimitet och njutning med våra strap-on-dongar på Lustkarlek.se. Utforska pegging, variera upplevelsen med utbytbara dildos och skapa intensiva orgasmer med våra vibrerande alternativ.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen