SEXLEKSAKER

Vuxenlekar

Är du sugen på testa en ny sexleksak har du kommit helt rätt! Här har vi samlat alla våra sexleksaker som kan hjälpa till att krydda kärlekslivet.

För att du enkelt ska hitta det du söker har vi delat upp sortimentet i olika underkategorier. Hittar du inte det du söker - Så tveka inte att kontakta oss!

Sexleksaker

Krydda upp kärlekslivet, antingen på egen hand eller tillsammans med din partner. Att inhandla en sexleksak kan vara ett bra sätt att få fart på ett avsomnande sexliv eller att upptäcka vad just du tycker är skönt.

Uppladdningsbara sexleksaker

Visst kan det vara bekvämt att slippa tänka på vilken typ av batterier som behövs till din sexleksak. Utbudet av uppladdningsbara vuxenleksaker fortsätter att växa och tillkommer hela tiden nyheter.

Lufftryck

Stimulans utan vibration och istället med pulserande luftvågor, är något som är otroligt uppmärksammat just nu. Det har talats om det i radio och TV, skrivits spaltmeter i bloggar, tidningar och sociala medier. Det är väldigt många kvinnor som för första gången upplever multipla orgasmer då de använder en stimulator med lufttryck. Hos oss hittar du dels märket Womanizer, som är de som uppfann detta med lufttryck. De har även tagit fram en lufttrycks-stimulator för män: Arcwave Ion

Sexleksaker för par

Vissa vuxenleksaker passar bättre att använda tillsammans med sin partner. Dessa har vi samlat i en egen kategori. En del av dem kan styras via en app i telefonen, vilket gör att ni inte ens behöver vara i närheten av varandra. Andra har fjärrkontroll med eller utan sladd.

Vibratorer

Det finns vibratorer i alla möjliga former, färger och storlekar. Allt ifrån den klassiska "stafettpinnen" till stavar som är extra bra för G-punkten. Det finns även kaninstavar, med både stimulans på utsidan av klitoris och samtidigt insidig vibration. En G-punkts stav är lite böjd för att kunna träffa rätt. De kraftfulla Wand-stavarna är perfekta om du gillar kraftiga vibrationer, de passar även bra till att massera ömma muskler med.

 

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen