Färdiga set med sexleksaker

 

Färdiga set med onanileksaker för både män och kvinnor som vill ha den där lite extra sköna stunden för sig själv. Med sköna vibratorer och masturbatorer som är lyxigt förpackade kan man även ha med sig dem på resan eller i väskan vart man än ska åka. Vill ni som par testa på lite bondage eller strap-on. Kolla in våra färdiga set och börja leka redan idag!

 

Paket med sexleksaker för att prova nya möjligheter

Här hittar du en perfekt samling av sexleksaker i färdiga set. För att du enkelt ska kunna prova på, utöka elller uppgradera dina leksaker för sköna stunder. Har du varit nyfiken på analsex och lekar men vet inte riktigt vart manFär ska börja? Köp vårt set med analpluggar och testa dig fram, glöm inte bort att hygien är en viktig faktor så läs gärna vår "att tänka på vid analsex" först.

Anpassade kit med leksaker för sex och lust

Har du och din partner pratat om att köpa en strap-on men är ny inom dessa underbara lekar? Börja med ett färdig kit med flera olika strap-on dildos och harnessen för att få ut det mesta av er stund. Alla fädig paket är framtagna för att passa de flesta, så är du nybörjare kan man känna sig säker på att du inte köper fel. Eftersom dessa set med sexleksaker innehåller olika varianter kommer ni kunna prova på nästa storlek eller variant allt eftersom ni bemästrar leken.

Gillar ni bondage finns färdiga S/M-set som inte bara låter er utforska era lustar, utan leksakerna matchar snyggt där allt från piskan via handbojorna till kittlaren och gagball är i svart läder, och mjuk fuskpäls på rätt ställen.  

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen