Skönt för killar

Sexleksaker för män

Här hittar du allt från sköna onanileksaker för män som sköna Fleshlight & Arcwave Ion med lufttrycks-teknik, till penisringar och överdrag & penispumpar för att få en kraftigare och styvare erektion som du och din partner kommer ha stor glädje av. Kanske är du nyfiken på att testa lite anala lekar och stimulera prostatan via G-punkten? Vi har även sköna realistiska sexdockor och dilatorer. 

Onanileksaker för killar

Börjar du blir trött i armen av att onanera? Vi har massor av härliga onaniprodukter i riktigt hög kvalité som tar lusten tillbaka. Med Fleshlights sköna lösvaginor hemma kommer du aldrig mer ha långt till en skön orgasm. Vill du ta det ytterligare en nivå upp är Arcwave Ion från samma tillverkare som Womanizer som har relvotionerat kvinnors onani genom lufttrycksvågor. Vi har även sexleksaker från högkvalitativa Tenga som ger en mjuk och realistisk känsla av tillfredställelser som t ex att bli avsugen, låter det intressant testa Tenga Rainbow, eller varför inte testa att spinna dig fram till tillfredställelse med Tenga spinner och andra fantastiska onanileksaker för män. Varför inte köpa en present som ger njutning för för honom?

Penisringar och penispumpar för starkare erektion

En stark erektion är något som du och din partner kommer ha stor glädje av. Med penisringar som man trär på längst ner vid penisroten kan man ha stor glädje av genom att blodet stannar kvar i penis vilket kan förhöja känslan vid stimulans. En penisring kan också hjälpa till att inte komma för snabbt. Vill du ge tillbaka lite extra till din partner, testa då en penisring med vibrator som kan stimulerar klitoris under samlaget. Det finns även penisringar med prostatavibrator - en så kallad - Prostataring. Behöver du lite hjälp med att få upp erektionen ordentligt, eventuellt göra penis lite större eller bara vill njuta extra mycket kan du titta på våra penispumpar

Anala lekar med prostatavibrator

Vi börjar från början, ja det är helt naturligt att experimentera och testa sig fram med anala lekar. Det är skönt och kan förhöja både din egna tillfredställning eller om du har sex med din partner. Det finns idag jättesköna sexleksaker för honom som stimulerar prostatan, genom vibrationer och via tryck. Vi har även We Vibe Vector som är en prostatavibrator som styrs via telefonen vilket gör det möjligt att i smyg få en extra skön stund. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen