G-punkten

Vibrator för G-punkten

För att komma åt kvinnans G-punkt riktigt bra kan en lätt böjd stav användas. G-punkten är ett omtalat område hos kvinnan, som vid rätt stimulans kan ge en helt annan typ av orgasm än vad vanlig klitorisstimulering brukar ge. Det kan vara lite knepigt att hitta rätt, med med rätt typ av stav brukar det underlätta.

G-punktsstavar

Vid rätt stimulering av G-punkten kan fantastiska orgasmer uppnås. Det är inte alls ovanligt att kvinnor får någon form av fontänorgasm eller sprutorgasm vid G-punkts stimulering. G-punkten är egentligen inte en exakt punkt, utan mer ett område ett par centimeter in på kvinnans framvägg i slidan. Det är för att komma åt detta område som många vibratorer för G-punkten är lätt vinklade och har ett större vibrerande huvud än på andra vibratorer. 

Om det känns som att du nästan ska kissa på dig i orgasm-ögonblicket så är du på rätt ställe och fortsätt då att stimulera och håll inte igen njutningen utan ge dig hän. Scarlet är en perfekt stav för att verkligen stimulera G-punkten. Vill ni leka tillsammans, så rekommenderar vi Lovense Flexer. Den går att koppla upp vi en app och leka med på avstånd.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen