SPEL/SKÄMT/ÄTBART

Spexiga prylar, sexiga spel och ätbara snoppar

Vill du och din partner hitta på lite nytt, eller lära känna varandra ännu bättre. Då kan ni testa några av våra populära parspel. Ett spel som fått mycket uppmärksamhet och bra betyg i test är Monogamy.

Är du på jakt efter en rolig present, eller planerar ni möhippa. Du hittar många roliga saker bland skämtartiklar.  Eller varför inte servera en sexig middag i form av pasta i penisform, eller bjuda på lite extra gott lördagsgodis.

Sexiga spel

Det kan vara inspirerande att spela ett sexspel för att hitta på lite nytt tillsammans med sin partner. Det kan även bidra till att lära känna varandra ännu bättre. Vill du och dina kompisar ha en rikigt rolig kväll så rekommenderar vi Let's Talk about sex, spelet som lockar till många skratt.

Sexiga skämtartiklar

Överraska genom att ge bort en sexig tumstock till den händige, eller kanske servera kakor formade som penisar. Här finns artiklar som passar perfekt att ge bort i present, eller till en möhippa eller svensexa.

Ätbara artiklar

Servera en sexig måltid med vår pasta i penisform. Kanske vill du bjuda på extra smaskigt lördagsgodis? Här finns klubbor i sexiga former, som även passar bra till en möhippa, svensexa eller annan kompisfest.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen