Analt Glid

Glidmedel till analt bruk

Vid analsex är det extra viktigt med glidmedel, eftersom det inte finns något naturligt smörjmedel där. Detta gäller vare sig det är penetrerande analsex eller anala sexleksaker som du vill använda.

Glidmedel till analsex

Om du är orolig över att analsex ska göra ont och känner att du spänner dig lite, så testa det silikonbaserat glidet Pjur Backdoor Sex. Det glidet har tillsatt Jojoba, som är lätt avslappnande. 

Glidmedel till anala sexleksaker

Vi har flera olika glidmedel som passar bra att använda tillsammans med anala sexleksaker. De har alla olika funktioner och fördelar, det är bara att testa sig fram och hitta din favorit.

Wicked Anal Jelly
Är ett trögflytande och droppfritt glidmedel som passar analt - både till analsex och sexleksaker. Det innehåller olivbladsextrakt, vilket är naturligt bakteriedödande, samt även aloe - som gör huden len och mjuk. Köp Wicked anal jelly idag!

Pjur Backdoor Sex
Är ett silikonbaserat glidmedel, som är berikat med avslappnande jojoba. Det används med fördel vid analsex om du känner att du kanske spänner dig lite. Våra andra silikonbaserade glid passar också bra vid analsex. Köp pjur backdoor sex glidmedel idag!

Pjur Backdoor Toy
Är vattenbaserat och innehåller panthenol plus berikat med kamomill. Det är framtaget för att fungera ihop med sexleksaker och framförallt vid anala lekar. Detta eftersom panthenol binder fukt, är antiinflammatoriskt och hjälper till att läka sår. Kamomill har en lugnande effekt på det intima området. Köp Pjur Backdoor toy idag!

Pjur Backdoor Vattenbaserat
Är ett vattenbaserat analglidmedel med tillsatt Hyaloron. Detta skapar som små "fuktighetskuddar" och ger en långvarig känsla av glidet. Det glidet funkar utmärkt både ihop med sexleksaker och vid analsex. Köp Pjur Backdoor Vattenbaserat idag!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen