Stort utbud av kondomer

Kondomer för säker och skön sex

Kondomer är en viktig del av sexuell hälsa och kan bidra till att skydda mot könssjukdomar och oönskade graviditeter. Det finns ett brett utbud av kondomer på marknaden idag och det kan vara svårt att veta vilka som passar just dig och din partner. Här hittar du några av de märken som säljs i vår butik och webbutik.

Tänk på att kondomer kan gå sönder i kontakt med olja, så använd dem ej tillsammans med massageolja och andra produkter som innehåller olja.

Kända kondomtillverkare av högsta kvalité

Pasante erbjuder kondomer i en mängd olika varianter.  Deras produkter är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial och finns i en mängd olika storlekar och former för att passa olika kroppar och preferenser. Pasante erbjuder också en rad olika varianter, såsom fördröjningskondomer för att förlänga den sexuella akten och smaksatta kondomer för att göra sexet mer njutbart.

RFSU är ett annat populärt märke som är känt för sin höga kvalitet. Deras kondomer är också tillverkade av latex och är tillgängliga i flera olika varianter, inklusive extra tunna och smaksatta kondomer. RFSU har också utvecklat en rad veganvänliga kondomer för de som föredrar det.

Vi ska inte heller glömma bort Mister Size som har sin "skräddarsydda" kondom för att göra det så skönt som möjligt. De är så tunna att det inte går att klaga på att "det känns inte lika skönt" längre. 

Om du har latexallergi, så erbjuder Skyn en helt latexfri kondom. Den är tillverkad i ett material som ger en mjuk och naturlig känsla. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen