“The Love Makers” testar nya Womanizer Next lufttrycksstimulator

“The Love Makers” testar nya Womanizer Next lufttrycksstimulator

Hej hallå lovers,

Alla klitorisbärare där ute som någonsin testat en lufttrycksstimulator håller säkert med om att det är 10/10. En fullträff, mitt i prick, helt amazing, orgasmgaranti, osv. Och för dig som inte har provat - vi (eller A i alla fall, H har svårt att relatera) förstår om du tänker att “det borde ju kännas likadant som en vanlig vibrator, det kan ju inte vara revolutionerande direkt”. Men alltså… Det är precis vad det är. Det är icke jämförbart!

Varumärket Womanizer ses ofta som skaparna bakom lufttrycksstimulatorn och innehar även patentet för den teknologi som de kallar 3D Pleasure Air. A har gillat Womanizer under lång tid för dess grymma kvalitet och snygga, diskreta produkter och är därför SÅ EXALTERAD över deras nya flaggskepp Womanizer Next som i A:s mening har allt.

För låt oss klargöra en sak: Womanizer Next är Next Level!

womanizer next hos lust och kärlek i borlänge

A är golvad! Anledningarna är många, så för att inte glömma bort något så specificerar vi produktens egenskaper och fördelar här en efter en:

14 intensitetsnivåer

Womanizer Next har 14 intensitetsnivåer som styr hur snabbt lufttrycket pulserar. De lägre nivåerna är i A:s mening helt perfekta att börja med - speciellt i kombination med att man själv lägger mer eller mindre tryck mot klitoris. A:s klitoris är väldigt känslig för beröring och för Womanizer Next används A de lägre nivåerna betydligt oftare än de högre. De högre nivåerna är väldigt intensiva och i A:s mening fantastiska för edging när man längtar efter snabb, kort och intensiv stimulans.
Detta regleras med plus/minus-knapparna på framsidan.

Climax Control

Womanizer Next är utrustad med en funktion som heter Climax Control, vilken styr djupet på tryckvågorna istället för hastigheten. Helt enkelt hur intensiv den tryckande/sugande känslan är. Climax Control erbjuder tre lägen och är i A:s mening en gåva från Orgasm-guden! Det är en vansinnigt grym funktion som gör att njutningen maxas till 100 % och det är så otroligt skönt att behålla hastigheten, men variera djupet. Det förlänger njutningen ytterligare.
Climax Control-knappen är den ensamma knappen på framsidan.

Smart Silence

Detta är en funktion som man inte tror att man behöver förrän man har den. När Smart Silence är aktiverad slås tryckvågorna endast på när munstycket är i direkt kontakt med huden. Det innebär att så fort du tar bort den från klitoris försätter sig Womanizer Next i standby-läge. Detta är fiffigt av två anledningar: det spar batteri och den tystnar när den inte direkt används, vilket är väldigt välkommet vid edging.
Smart Silence-läget aktiveras och inaktiveras genom att hålla in plus/minus-knapparna på framsidan.

Autopilot

På baksidan av Womanizer Next finns en knapp som aktiverar autopilot-läget; helt enkelt din bästa vän när du vill njuta till max utan att lyfta ett finger. Autopilot blandar både tryckluftshastighet och djup i olika mönster för att ge dig en 100 % hands free-upplevelse som är kusligt skön. Autopilot finns i tre olika intensitetsnivåer.

Afterglow

Vissa av oss vill ha intensiv stimulans efter orgasm, andra önskar en nättare beröring och vissa vill inte ha någon beröring alls. “Smaken är som baken” och detta har Womanizer tagit till sig och skapat en funktion för, nämligen Afterglow. När den aktiveras nollställs intensiteten till lägsta möjliga och är perfekt för oss som uppskattar nätt stimulans efter vi kommit.
Afterglow aktiveras automatiskt när du stänger av Autopilot-läget, eller när du håller ner minusknappen utanför Autopilot-läget.

vilka funktioner finns på womanizer next, L&K visar.

Övrigt

Womanizer Next levereras med två munstycken i olika storlekar, en praktisk bomullspåse, laddare och instruktionsbok. Den är vattentät vilket gör att den ganska ofta också får följa med A i duschen. Att den är vattentät gör den även lätt att rengöra med ljummet vatten och rengöringsprodukter avsedda för silikonbaserade leksaker.

Det ska inte glömmas bort att en lufttrycksvibrator är utmärkt som parleksak också. I många fall är det ett säkert kort till orgasm vilket gör leken något roligare för båda (eller alla) inblandade. Använd den före, under eller varför inte efter.

Slutsats: KÖP GENAST! Womanizer Next är helt fantastisk och den absolut bästa lufttrycksvibratorn som A har i sin arsenal. Den må vara något dyr, men det gottgör den tusenfalt genom att den är så förbaskat bra.

 

//Happy humping,

The Love Makers



2024-03-18

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen