Rejäla dongar av högsta kvallité

Naturtrogna och färgglada dongar

En dong kan ge en extra njutning både till kvinnan och mannen. Det finns flera olika modeller, där vissa är riktigt naturtrogna andra är färgglada och det finns även de som kan rotera och göra det extra skönt på så vis.

Välj en dong med sugpropp om du vill kunna sätta fast den på ett platt underlag. En dubbeldong kan till exempel av två personer samtidigt, eller för njutning i två hål samtidigt.

 

Naturtrogen dong - för en ännu mer realistisk upplevelse

Om du letar efter en sexleksak som ger en realistisk känsla kan en naturtrogen dong vara precis vad du söker. Men det som verkligen gör dessa dongar unika är det jättelent och naturtroget materialet. Du kan till och med värma upp det i micron (max 30 sekunder) vilket gör materialet mjukare och ger en ännu mer intensiv upplevelse. Med en stark sugpropp kan du fästa dongen på en plan yta för att njuta "handsfree".

Modellen Real Thing finns i flera olika varianter. Både vad gäller val av färg, längd, bredd och om det ska vara med eller utan pung. Det har alla en stark sugpropp och ett jättelent och naturtroget material. Det unika med det materialet är att det tål att värmas i micron (max 30 sek) vilket resulterar i en mjukare dong.

Dong med rotation - för extra stimulans

En nyare funktion på dongar är att det nu börjar komma modeller som erbjuder rotation. Det ger en ytterligare känsla då den ger extra bra stimulans på insidan. Kika på FemmeFun eller Helikopter Dongen. Bägge har kraftiga rotationer och kan även styras med fjärrkontroll! Med en roterande dong kan du uppleva en ny typ av rörelse och en mer varierad stimulering som kan leda till ännu mer tillfredsställelse.

Dubbeldong - för dubbel njutning

Med en dubbeldong kan du antingen dela njutningen med en partner eller använda den själv för att njuta i två hål samtidigt. Det finns olika varianter av dubbeldongar, från korta till långa och med olika böjningar för att passa dina behov. Oavsett vilken variant du väljer kan en dubbeldong vara ett spännande tillskott till din sexleksakssamling och ge dig en helt ny upplevelse av njutning.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen